*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Tuindesign Kristof Vanderheyden: keigoed in klinkers

Al tien jaar uw tuinspecialist

Uw droomtuin aanleggen? Of uw bestaande tuin perfect in orde brengen? Dát is een klus voor Kristof Vanderheyden Tuindesign! Want hij snoeit uw gazon, plaatst uw oprit en terras, en in één adem ook uw poort of omheining. Of wat dacht u van een kleine of grote zwemvijver? Kristof doet het allemaal met kennis van zaken – al tien jaar.

 

Klinkers: kant-en-klaar

Een oprit, terras of tuinpad maakt uw woning helemaal af. Maar dan hebt u wel de juiste klinkers nodig. Ziet u de bomen door het bos niet meer? Klop dan aan bij Kristof Vanderheyden Tuindesign: hij kiest voor u de allerbeste natuursteen, beton- of kleiklinkers uit een omvangrijk aanbod. En legt ze zoals alleen een specialist dat kan. Zo bent u zeker van een onberispelijk resultaat.

 

Uw droomtuin

Uw tuin is een heerlijke plek om volop te genieten van de zon. Maar hoe tovert u deze plek om tot een oase van rust? Antwoord: met een geslaagd ontwerp. Vraag daarom advies aan Kristof Vanderheyden: hij geeft vorm aan uw ideeën en bezorgt u een tuin uit de duizend. Voor grote projecten schakelt hij een tuinarchitect in. Topresultaat gegarandeerd! En hebt u achteraf geen tijd voor het onderhoud? Ook dan is Kristof uw geknipte vakman.

 

De snelste weg naar een prachtige tuin? Of een steengoede oprit? Laat u niet om de tuin leiden. En steek uw licht op bij een kenner: Kristof Vanderheyden.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 Bereken route